fredag, august 04, 2006



Insekter er en av veldig mange ting som fascinerer meg.Her er to vakre eksempler som jeg tok bilde av i hagen min forleden: Sitronsommerfugler(Gonepteryx rhamni)

4 Comments:

Blogger impastorale said...

Hei.Hyggelig kommentar jeg fikk på bloggen min:)Jeg skal nok ta en master også, tar et år pause fra skolegang nå, og så søker jeg muligens i utlandet.
Jeg passer ikke helt inn i den norske kunstinstutisjonen, blir for ensidig og påtatt avantgard.
Fint det maleriet ditt nederst på siden.Jeg er valdig glad i farger jeg også.Er for lite figurativ kunst i norge som verdsetter fargen.
Insekter, er spennende,..men fy så helvetes plagsomme om sommeren,..fuer og mygg,..osv osv..ikke fred å få! Du så forresten veldig kjent ut!

12:31 a.m.  
Blogger Himayalaya said...

Takk for det!:) Tenker å ta bachelorgraden i Edinburgh. Så jeg kjent ut? hm.. Du har ikke bodd i Kristiansand?

3:26 p.m.  
Blogger impastorale said...

Nei, har ikke det, bare vært på 3 quartfestivaler engang i tiden..Men du har ikke vært noe i oslo i noen kunstneriske sammenhenger..fest,besøk,utstilling osv?..mulig jeg blander deg med noen andre:) Når skal du flytte til Edinburgh? Spennende!

5:40 p.m.  
Blogger Himayalaya said...

Har ikke vært i Oslo i den sammenhengen nei.Skal gå andre og tredje året i Lillesand for så å ta et halvt år i Edinburgh for å liksom få en godkjent grad,tror jeg det blir da..Læreren min er skotsk og har et samarbeide med Edinburgh school of art.Var der med skolen en uke i juni.Et fantastisk nydelig men KALDT land med veldig hyggelige mennesker.Kan anbefales!

9:21 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

Free Counter