lørdag, september 16, 2006

Uha.. den øverste bredtegen er det nesten vondt å se på.. Gikk litt berserk i fotoshop kan man si...Skjønner ikke helt hvorfor Gud la så mye arbeid ned i detaljene på dyr som vi nesten ikke ser!? Det er hva jeg vil kalle raust!Og ikke kom og fortell meg at mønsteret på ryggen av disse tegene er blitt til gjennom en evolusjon hvis eneste hensikt er overlevelse og rasjonalisme..Isåfall så leeeer jeg av deg!! HAHAHA

8 Comments:

Blogger Lynglimt fra Gordon said...

Se der ja! Du blogger igjen. Jeg ler gjerne sammen med deg!

9:44 p.m.  
Blogger impastorale said...

Jeg ler ikke,( ikke for å virke snus fornuftig nå men)..overlevelses instinktet deres i denne anledning er ikke Å ikke bli sett, men å se giftige ut,..et naturlig "overlevelses- knep" i naturen, til og med brukt av trær og frukter. Veldig fine bilder iallefall,..kanskje du burde ta jobb som fotograf i et naturvitenskapelig magasin:)

10:18 p.m.  
Blogger Himayalaya said...

Huff..også jeg som hadde tenkt å gjøre denne bloggen til en problemfri sone uten alle mine vanskelige meninger.. Bare tenk deg hvor enkelt det er å være amatørastronom og kreasjonist i visse sammenhenger..Da blir du tatt seriøst gitt!For noen er kreasjonisme å regne som astrologi..
Yess..og det var alt jeg ville si om den saken..Skal legge inn en link på bloggen for de som absolutt vil vite mer..
Jobb som fotograf i naturvitenskapelig magasin ja..Det hadde vært noe! Men akkurat nå gleder jeg meg til å overføre disse fotoene til malerier.
Gleeeder meg!!

6:44 p.m.  
Blogger impastorale said...

Lykke til;)

5:55 p.m.  
Blogger Kenneth said...

Dette er ikke en kommentar til dine utallige bilder av kryp som bare ønsker å være i fred, men en usaklig lenke til en tegneseriestripe jeg kom opp med for en stund siden.

Watch out

Le.

Kenneth

11:24 p.m.  
Blogger Himayalaya said...

Hahaha...HÆ...? Er det du som har tegna den?..Var det seriøst det der du snakka om å lage tegneserier?Du skriver så knotete Kenneth at jeg aldri får taket på meningen i de rare setningsoppbyggningene dine...: )

1:54 a.m.  
Blogger Kenneth said...

Har du problemer med mine setninger? Beklager.

Jeg skal skjerpe meg.

Jeg skal uttrykke meg klart og tydelig.

Jeg tegnet tegningen.

Kenneth

---
"Whenever I watch TV and see those poor starving kids all over the world, I can't help but cry. I mean, I'd love to be skinny like that, but not with all those flies and death and stuff."

--- Mariah Carey

10:08 a.m.  
Blogger Himayalaya said...

Haha..:D..Mariah "Tjukkebollafeita"Carey!
Du er veldig flink til å tegne tegneserier Kenneth!Vil si du har hatt en formidabel utvikling siden vi gikk på Ansgar Bibelskole for en ti år siden eller noe!(og da både hva innhold og teknikk angår..)
Tror temaet i tegneseriene våre ofte gikk ut på at skolen brant ned,eller eteller annet forferdelig skjedde,og alle omkom,men vi hadde forsovet oss og overlevde..
Med det samme vi snakker om Bibelskole og sånne ting så anbefaler jeg deg å gå inn på sidene til Gordon Andersen!Bli frelst,din hedning!
Kaffe i byen snart?eller tar du turen til Birkeland?

9:43 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

Free Counter