torsdag, januar 11, 2007

Utkast til nye bilder






Har som sagt kommet godt i gang etter jul med arbeidene mine.Både skoleoppgaver og insektsbildene.

Når jeg nå legger ut noe av det jeg holder på med så må jeg presisere at dette ikke er ferdige bilder,bare noen smakebiter på det som skal bli ferdige arbeider

7 Comments:

Blogger impastorale said...

De er fine i fargen,..er det forresten pastellkritt eller er det olje..er litt uklare foto, så det er ikke så godt å se.
Keep up the good work:)

5:29 p.m.  
Blogger Himayalaya said...

Insektene er pastellkritt.Og "landskapet" er 7B blyant.Jeg liker veldig godt å jobbe med pastellkritt,men til detaljerte bilder egner de seg dårlig..knota ganske mye med disse bildene og de ble heller ikke veldig detaljerte.

6:19 p.m.  
Blogger Berit said...

WOW! Jeg syns du har utviklet deg masse! Og jeg har da fulgt med litt.. Likte alle bildene veldig godt, men blei nok ekstra fasinert av "landskapsbildet". Til salgs? Og hva med insektbildene? Fikk lyst til å fylle opp veggene nå! (håper du kjenner meg godt nok til å vite at det ikke er smisk)

2:19 p.m.  
Blogger Himayalaya said...

Takk for det søs!
Det har virkelig vært inspirerende med den oppgaven vi har hatt etpar måneder nå.Du skal alltids få kjøpt bilder av meg!:)Er ikke så vanskelig der!

4:21 p.m.  
Blogger Gunn Elisabeth Slettene said...

Nydelige bilder! Kjøpe? Pris?

6:18 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Den midterste sommerfuglen var stilig, synes jeg. Kontrastene og dybdefølelsen engasjerer.

5:15 p.m.  
Blogger Himayalaya said...

Takk skal du ha anonymous!
Ja det er vel den jeg er mest ferdig med.Har så mye annet å gjøre på skolen nå,så vi får se om jeg noen gang blir ferdig...

9:24 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home

Free Counter